Відкривається конкурс для участі у програмі Erasmus + Training

Ужгородський національний університет відкриває конкурс для участі у новому проєкті “Level App”, що організовується у рамках програми Erasmus + Training.

Основана мета проєкту – це вдосконалення здібностей та навичок учасників у сфері новітніх технології. Буде відібрано 20 молодих волонтерів з 7 різних країн: Вірменія, Польща, Словаччина, Україна, Греція, Молдова та Польща.

Проєктом передбачається міжнародний обмін, що відбудеться в Жешуві (Польща) з 28 січня по 5 лютого 2022 року.

В епоху діджиталізації та соціальних медіа утримувати увагу та зацікавленість молоді на тривалий період є справжнім викликом. Ось чому професіоналам, які займаються з молоддю, необхідно отримувати нові знання та вдосконалювати навички у роботі з новими технологій та впроваджувати ці технологій, як постійний елемент в їх повсякденній роботі.

Учасники вже повинні мати певний досвід роботи у цій сфері та застосовувати нові знання  і ти самим безпосередньо позитивно впливати на якість місцевих проектів та програм для молоді. Покращуючи наші навички, ми також покращюємо якість освіти, яка надається місцевій молоді.

Для участі у відборі необхідно:

1) рівень володіння англійською мовою В2;

2) мотиваційний лист;

3) володіння базовими знаннями з даної тематики;

4) бажання вчитися.

Наявність визначеної спеціальної професійної кваліфікації у сфері новітніх технології та діджиталізації не є обов’язковою.

Кінцевий термін подачі документів – 19 листопада 2021 року.

Всі учасники повинні бути щеплені вакциною, що визнається ЄС .

Більше інформації про проєкт можна за посиланням https://bit.ly/3Cde2FB

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *