Стипендії для підтримки українських студентів та науковців

Міжнародні партнери УжНУ, наші зарубіжні друзі у надзвичайно складний для України час готові допомогти українській молоді, студентам та викладачам (студенткам, викладачкам, дослідницям) та надати підтримку для продовження навчання, проведення наукової діяльності, збагачення свого інтелекту задля майбутньої відбудови нашої чудової європейської країни.

З цією метою надаються додаткові Erasmus+ стипендії на навчання в Європі та різного роду підтримка і сприяння для представниць УжНУ.  Дані стипендії пропонують нам наші партнери з Польщі, Угорщини, Хорватії, Словаччини та ін.

Поморська Академія в Слупську пропонує можливість безкоштовного навчання та проживання в гуртожитку студентам факультету історії та міжнародних відносин. Більшість курсів викладаються українською мовою. За деталями звертайтесь на пошту robert.kusnierz@apsl.edu.pl.

Університет в м. Пардубіце пропонує українським студентам прийняти участь в семестровому навчанні та отримати щомісячну стипендію. Детальна інформація за посиланням: https://www.upce.cz/en/scholarships-for-ukraina-students

Щиро віримо, що разом ми прийдемо до перемоги!

За деталями звертайтесь до Відділу міжнародних зв’язків УжНУ:

Тел. +38 (0312) 61-33-32

Email: dep-irelations@uzhnu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *